Nezobrazuje se Vám e-mail korektně? Klikněte sem.     Chcete vymazat z rozesílacího seznamu? - Odhlášení zasílání

Naše novinky
Které tituly právě vyšly


Vážení učitelé německého jazyka,
konec kalendářního roku se blíží a s tím i možnost zakoupit učebnice ještě za ceny 2011 (tedy nenavýšené o vyšší DPH od 2012). Proto jsme pro Vaši inspiraci připravili a dovolujeme si zaslat výběr učebního materiálu z naší nabídky, které naši metodici mohou vřele doporučit pro české studenty. Nově si u nás můžete zakoupit i hry nakladatelství ELI. Těšíme se na Vaši návštěvu na www.meindeutsch.cz a přejeme příjemné prožití vánočních svátků.
Váš meindeutsch.cz

 

2 tituly k reáliím a řada četeb
Entdeckungsreise D-A-CH je cvičebnice zaměřená na místopis německy mluvících zemí. Obsahuje také klíč, tudíž umožňuje práci jak v kurzech, tak je použitelná pro samostudium. Může být použita jako doplněk k libovolné základní učebnici a má rozsah cca 132 vyučovacích jednotek. Díky modulární koncepci je možné její flexibilní využití ve výuce. Obsahuje řadu cvičení pro upevnění informací a podporuje samostatnou projektovou přípravu pomocí internetu. Látka cvičebnice je rozdělena do 11 kapitol, které se postupně zabývají hlavními oblastmi německých reálií - např. jazyky a nářečími, přírodou, jídlem a pitím či svátky a oslavami.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   
Land und Leute D-A-CH nabízí 12 autentických filmových reportáží v délce přibližně 3 minuty každá. DVD lze používat jako doplněk do výuky od znalostní úrovně A2 a reportáže nejsou vázány na žádnou základní učebnici. Ke každému filmu naleznete na DVD také pracovní listy ve formátu PDF. Reportáže použité na DVD jsou svým zaměřením pro žáky přínosném tím, že zpracovávají standardní témata reálií, ale zároveň se snaží o inovativní pohled na reálie německy mluvících zemí.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   
Velmi jednoduchá německá četba Abenteuer im Schnee od A. M. Wagner je určena čtenářům s velmi omezenými znalostmi jazyka na úrovni A1. Jednoduchý děj knihy se odehrává v Bavorsku (Bayern), kde se Robert a jeho sestra Sonja při lyžování seznámí s Bennem. Při sjezdu o vlásek uniknou lavině... Reálie textu jsou zaměřeny na Bavorsko, lyžování, Ruhpolding, speciality: Weißwurst.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   

Nácvik základních činností všedního dne pomocí hry Das Tagesablauf-DOMINO bude žáky v hodinách němčiny jistě bavit. Hra je vybudována na principu hry domino. Na 48 kartách je vždy vyobrazena jedna činnost a jedna činnost vyjádřena slovy. Žáci sestavují dominový řetězec tak, aby se zobrazení a vyjádření slovní shodovaly. Následně lze o činnostech komunikovat, přiřazovat doplňkové časové údaje, je možné využít karty také pro nácvik jiných gramatických kategorií, např. podmiňovací způsob. Přiložená příručka obsahuje řadu dalších návrhů pro práci s hrou.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   

 

Pro odborné školy
Učebnice němčiny Erfolgreich in Gastronomie und Hotellerie včetně vloženého audio-CD je titul z řady Pluspunkte Beruf. Kniha je zaměřena na nácvik vyjadřovacích schopností v němčině na střední znalostní úrovni A2/B1. Hlavním tématem je němčina v restauraci a v hotelu. Kniha je důsledně propojena s poslechovými cvičeními a je vhodná i pro samouky (obsahuje transkripce textů a řešení úloh). Lze ji používat i jako doplněk do výuky na školách s gastronomickým zaměřením.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   
Cvičebnice německé korespondence Erfolgreich in der geschäftlichen Korrespondenz představuje zajímavou a svěže napsanou příručku/cvičebnici, kterou lze doporučit všem, kteří se pracovně či soukromě setkávají s německou obchodní korespondencí. Kniha je výborně didaktizovaná a ilustrovaná, tudíž umožní proniknout každému po malých krocích do zákoutí německé obchodní korespondence. Knihu lze užívat jako knihu ve výuce tak k samostudiu. Součástí knihy je CD-ROM s řešeními a modelovými texty ve Wordu. V knize naleznete také tištěnou přílohu s řešením úkolů.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   
Druhý díl dvoudílné řady učebnic němčiny Genau! 2 je určená pro nematuritní obory středních škol a obsahuje látku na znalostní úrovni A2. Učebnice kombinovaná s pracovním sešitem je barevná, má přitažlivý design a její součástí jsou také 2 poslechová audio-CD se všemi poslechovými texty (není nutné žádné další CD pro učitele). Učebnice vychází přímo z potřeb a nároků studentů a učitelů středních odborných škol.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   

Navštivte náš e-shop   |   prodej@meindeutsch.cz   |   Telefon: 596 617 306   
Adresa: FRAM Orsus CZ, v.o.s.   |   Emila Filly 982/12   |   709 00 Ostrava

Informace: Z mailingu se můžete odhásit odkazem v záhlaví e-mailu.