Nezobrazuje se Vám e-mail korektně? Klikněte sem.     Chcete vymazat z rozesílacího seznamu? - Odhlášení zasílání

Naše novinky
Které tituly právě vyšly


Vážení učitelé německého jazyka,
blíží se konec školního roku 2011/2012. Dříve než začnou letní prázdniny, dovolujeme si Vám pro inspiraci zaslat výběr učebních materiálů, které metodici vřele doporučují pro české studenty. Těšíme se na Vaši návštěvu na www.meindeutsch.cz a přejeme klidný závěr školního roku.
Váš meindeutsch.cz

 

3 nové učebnicové řady
Menschen je nová atraktivní učebnice němčiny, která zohledňuje emocionální prožitky při výuce jazyka. Každý díl učebnice má 24 krátkých lekcí spojených po 3 lekcích do modulu, který je zakončen 4 závěrečnými stranami věnovanými souvislému čtení, práci s filmovými sekvencemi DVD a projektové práci. Učebnice vyjde také v elektronické verzi. V současné době je kompletní úroveň A1.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   
Netzwerk je nová moderní učebnice pro starší mládež (od 16 let) a dospělé bez vstupních znalostí. Má 3 díly na znalostních úrovních A1 až B1. Strukturou vychází z moderní formy komunikace pomocí PC, chatu atp., což pomáhá žákům ovládnout co nejrychleji komunikativní schopnosti v němčině. Součástí učebnice je DVD. Učebnice vyjde také v elektronické verzi. V současné době je kompletní úroveň A1.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   
Direkt 2 NEU je nové přepracované vydání učebnice Direkt. Toto vydání vychází z potřeb českých učitelů a žáků. Učebnice byla doplněna novými nahrávkami pro potřeby nácviku ke státní maturitní zkoušce. Učitelé zde také naleznou materiál pro nácvik písemné práce a také nově diktáty. K dispozici jsou také nové lekce zaměřené na reálie: Berlín, Vídeň.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   

Cvičebnice a pracovní listy Zwischendurch mal … LIEDER se zaměřuje na písničky a zpěv ve výuce němčiny. Obsahuje 20 nejpěknějších písniček (umělých) z učebnicových řad Schritte plus, Schritte international, Tangram aktuell, Ideen a deutsch.com. Z hlediska náročnosti slovní zásoby se pokrývá rozsah A1 až B1 podle SERR. Každá z dvacítky písniček je didaktizovaná, tzn. že na dvoustraně naleznete vedle samotného textu písničky ještě doplňkové úkoly různých druhů - doplňování slov, hledání synonym, vyprávění příběhu podle obrázků atp. Součástí knihy je vložené audio-CD.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   

 

Nejen pro odborné školy
Učebnice s integrovaným pracovním sešitem Zimmer frei Aktuelle Ausgabe (A1) je určena především pro žáky hotelových škol a zájemce, kteří se chtějí naučit komunikovat na základní úrovni v prostředí restaurace, pohostinství a hotelu. Učebnice nepředpokládá žádné vstupní znalosti německého jazyka. Kniha seznamuje žáky s jazykem od úplných začátků a orientuje se na slovní zásobu hotelu. Součástí knihy jsou 3 audio-CD s nahrávkami poslechových textů k učebnici.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   
Učebnice s integrovaným pracovním sešitem Herzlich Willkommen Aktuelle Ausgabe je určena především pro žáky hotelových škol a zájemce, kteří se chtějí naučit komunikovat německy na znalostní úrovni A2 v prostředí restaurace, pohostinství a hotelu. Kniha seznamuje žáky s jazykem od úrovně A1 a orientuje se na slovní zásobu hotelu. Součástí knihy jsou 3 audio-CD s nahrávkami poslechových textů k učebnici.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   
Cvičebnice slovní zásoby DaF Grundwortschatz nach Themen je ideální cvičebnice slovní zásoby němčiny pro všechny studenty němčiny, kteří se chtějí naučit trvale slovní zásobu nebo si ji osvěžit do úrovně B1. Kniha je vhodná pro doplnění slovní zásoby k základním tématům k maturitní zkoušce. Kniha je bohatě ilustrována, obsahuje pestrá cvičení a tipy pro efektivní osvojení slovní zásoby. Součástí knihy je také klíč k řešení.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   

Navštivte náš e-shop   |   prodej@meindeutsch.cz   |   Telefon: 596 617 306   
Adresa: FRAM Orsus CZ, v.o.s.   |   Emila Filly 982/12   |   709 00 Ostrava

Informace: Z mailingu se můžete odhásit odkazem v záhlaví e-mailu.