Nezobrazuje se Vám e-mail korektně? Klikněte sem.     Chcete vymazat z rozesílacího seznamu? - Odhlášení zasílání

Naše novinky
Které tituly právě vyšly


Vážení učitelé německého jazyka,
konec kalendářního roku se blíží a s tím i možnost zakoupit učebnice ještě za ceny roku 2012. Proto jsme pro Vaši inspiraci připravili a dovolujeme si zaslat výběr učebního materiálu z naší nabídky, které naši metodici mohou vřele doporučit pro české studenty. Nově si u nás můžete zakoupit i četbu nakladatelství ELI. Těšíme se na Vaši návštěvu na www.meindeutsch.cz a příjemné prožití vánočních svátků.
Váš meindeutsch.cz

 

Nová řada doplňků do výuky: Zwischendurch mal...
Cvičebnice Zwischendruch mal...Lieder se zaměřuje na písničky a zpěv ve výuce němčiny. Obsahuje 20 nejpěknějších písniček (umělých) z učebnicových řad Schritte plus, Schritte international, Tangram aktuell, Ideen a deutsch.com. Z hlediska náročnosti slovní zásoby se pokrývá rozsah A1 až B1.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   
Kniha Zwischendruch mal...Gedichte obsahuje 19 zdidaktizovaných básní pro výuku němčiny, které vedou k diskusi. Z hlediska náročnosti slovní zásoby se pokrývá rozsah A1 až C1.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   
Cvičebnice Zwischendruch mal...Spiele, která obsahuje 50 her zaměřených na gramatiku a slovní zásobu. Jedná se o fotokopírovatelný materiál. Z hlediska náročnosti slovní zásoby se pokrývá rozsah A1 až B1.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   

Cvičebnice reálií německy mluvících zemí Zwischendruch mal ... Landeskunde obsahuje 45 zajímavých témat z prostředí německy mluvících zemí. Témata jsou roztříděna do 3 náročnostních kategorií. Každé téma je uvozeno zajímavým textem a obsahuje také úkoly k samostatné práci a přehled náročnější slovní zásoby.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   

 

Nejnovější z naší nabídky
Zjednodušená četba na znalostní úrovni A2 Die Abenteuer des Barons von Münchhausen. Titul zpracovává nejabsurdnější historky evropské literární tradice - historky barona von Münchhausen alias barona Prášila. Umí se projet na dělové kouli, vytáhnout se z bažiny za vlastní cop, získá všechny poklady sultána a ty vzápětí ztratí. Tato kniha s proslulým tématem by neměla chybět v knihovničce žádného němčináře. Strany reálií knihy jsou věnovány tématům: historický předobraz - baron von Münchhausen narozený v městě Bodenwerder, život a osudy Němců v Rusku, legendy v současnosti (téma UFO, smrt Elvise Presley - tzv. Urban Legends).
   PŘEJÍT K VÝROBKU   
V tomto roce vyšlo již několik e-booků (elektronická verze učebnic). Digitální balíčky obsahují rozsáhlý komplex materiálů. Obsahuje veškerý obsah učebnice a pracovního sešitu včetně audio-nahrávek a video-sekvencí. Součástí je také podklad pro práci na interaktivní tabuli (Interaktive Tafelbilder), pokyny a tipy k výuce, kopírovatelné podklady, generátor pracovních listů, řešení a transkripce textů. Učitel tak nalezne vše na jednom místě.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   
Cvičebnice německé gramatiky Grammatik - ganz klar! Übungsgrammatik A1-B1 vychází z úspěšné cvičebnice "Schritte Übungsgrammatik". Po každé z 10 kapitol je zařazen krátké opakovací test, součástí knihy je také CD-ROM s dodatečnými interaktivními cvičeními a poslechovými texty ve formátu MP3. Jistě oceníte také rozsáhlou přílohu s přehledem nepravidelných sloves a klíč k řešení. Kniha je vhodná i pro samostudium při opakování učiva ke státní maturitní zkoušce.
   PŘEJÍT K VÝROBKU   

Navštivte náš e-shop   |   prodej@meindeutsch.cz   |   Telefon: 596 617 306   
Adresa: FRAM Orsus CZ, v.o.s.   |   Emila Filly 982/12   |   709 00 Ostrava

Informace: Z mailingu se můžete odhásit odkazem v záhlaví e-mailu.