Nezobrazuje se Vám e-mail korektně? Klikněte sem.
Chcete vymazat z rozesílacího seznamu? - Odhlášení zasílání

Vážení učitelé německého jazyka,

školní rok je již v plném proudu a my pro vás máme opět širokou škálu novinek, která pro vás připravila německá nakladatelství. Těšíme se na Vaši návštěvu na www.meindeutsch.cz a přejeme Vám úspěšný adventní čas.

Váš meindeutsch.cz

E-booky a materiály pro interaktivní tabule
obrázek Digitální verze Geni@l Klick A2 obsahuje celou učebnici, pracovní sešit a metodiku včetně DVD a interaktivní cvičení pro práci s interaktivní tabulí. Úroveň A2 je vhodná pro všechny mírně pokročilé na základních školách. K dispozici je také úroveň A1 pro začátečníky.
obrázek Materiál Logisch A1 – interaktivní cvičení nabízí 40 interaktivních obrazů (cvičení) k učebnici Logisch! A1, které slouží jako podpora pro práci na interaktivních tabulích na základních školách. Doporučujeme všem, co chtějí zpestřit výuku a motivovat žáky. Pro učitele je k dispozici manuál, jak s cvičeními pracovat.
obrázek Digitální verze učebnice Mittelpunkt NEU B2 obsahuje celou učebnici, pracovní sešit, audionahrávky, metodiku a kopírovatelné materiály pro práci s interaktivní tabulí. Titul je však možno považovat za náročnější a určený především pro akademické studenty a pokročilé studenty všech věkových kategorií na úrovni B2. Řada NEU je nově upravená, některá témata byla změněna, aktualizována či doplněna, celkově byla učebnice upravena i opticky.
Nová řada četeb vč. audio-CD - edice leicht & logisch
obrázek
Německá četba včetně poslechové verze na audio-CD s názvem Frisch gestrichen je jednoduchá četba určená především pro mládež na znalostní úrovni jazyka A2 vhodná pro základní školy. Obsah titulu: Centrum volného času pro mládež už delší dobu vypadá hrozně. Všechno je staré a dokonce už tam byla i vloupačka. Nejvyšší čas dát centrum zase do parády, a když se toho chytne parta, ve které je také Pia, Paul a Nadja, může to být i zábava.
Příprava na novou zkoušku B1
obrázek Titul Mit Erfolg zum Goethe-/ÖSD-Zertifikat B1 připravuje na složení této jazykové zkoušky na znalostní úrovni B1. K sadě patří dva tituly - Testbuch (kniha testů), která obsahuje pouze modelové testy odpovídající reálným testům u zkoušky a Übungsbuch (cvičebnice), která rozšiřuje slovní zásobu a opakuje okruhy nutné k složení zkoušky. Cvičebnice je tedy vhodná pro ty, kteří chtějí své znalosti zlepšit, nikoliv se jen otestovat.
obrázek Přípravná cvičebnice Fit fürs Zertifikat B1 Vás systematicky a kvalitně připraví na složení nové mezinárodní jazykové zkoušky německého jazyka na znalostní úrovni B1. V knize se seznámíte s formáty testových úkolů této zkoušky, součástí knihy je také klíč k řešení s komentářem a transkripce textů.
obrázek U titulu So geht's noch besser zum Goethe-/ÖSD-Zertifikat B1 se jedná o knihu testů, kterou lze charakterizovat 4 základními dovednostmi nutnými ke složení jazykového certifikátu či maturitní zkoušky: číst, poslouchat, psát a mluvit. Pomocí úplných 10 modelových testů obsažených v učebnici se žáci seznámí dokonale se strukturou certifikátu a zdokonalí se v jednotlivých kompetencích.
Digitální verze učebnice pro interaktivní tabule
obrázek
Digitální verze učebnice Netzwerk A1 obsahuje celou učebnici, pracovní sešit, audionahrávky a metodiku včetně DVD a interaktivní cvičení pro práci s interaktivní tabulí. Úroveň A1 je vhodná pro všechny začátečníky.