Nezobrazuje se Vám e-mail korektně? Klikněte sem.
Chcete vymazat z rozesílacího seznamu? - Odhlášení zasílání

Vážení učitelé německého jazyka,

na samém konci kalendářního roku bychom vás rádi informovali o naší nové nabídce a našich typech. Těšíme se na Vaši návštěvu na www.meindeutsch.cz a přejeme Vám pokojné Vánoce a úspěšný start do Nového roku 2014.

Váš meindeutsch.cz

Nové řady učebnic
obrázek Menschen je nová atraktivní učebnice němčiny pro úplné začátečníky až po úroveň státní maturity (A1-B1), která zohledňuje emocionální prožitky při výuce jazyka. Každý díl učebnice má 24 krátkých lekcí spojených po 3 lekcích do modulu. Kniha je doplněna online cvičeními a DVD.
obrázek Netzwerk je moderní učebnice pro starší mládež a dospělé bez vstupních znalostí. Má 3 díly na znalostních úrovních A1 až B1. Strukturou vychází z moderní formy komunikace pomocí PC, chatu atp., což pomáhá žákům ovládnout co nejrychleji komunikativní schopnosti v němčině pro potřeby současného světa.
obrázek Třídílná učebnice němčiny Sicher! je na znalostní úrovni B1-B2-C1, která připravuje ke složení zkoušky Goethe Zertifikat B1, B2, resp. C1. První díl se věnuje opakování jazykové úrovně B1. Učebnice je jasně a přehledně strukturovaná. Sada je doplněna o DVD a online podporu.
Nová cvičebnice gramatiky
obrázek
Nová cvičebnice gramatiky Grammatik aktiv na úrovni A1-B1 vhodná i pro samostudium a přípravu k maturitní zkoušce. Funguje na bázi dvojstran. Jedna strana vysvětluje, druhá procvičuje. Cvičebnice obsahuje cvičení na poslech tedy i CD. V knize naleznete také cvičení pro párovou práci pro procvičování různých gramatických jevů.
Nejprodávanější četby roku 2013
obrázek Německá didaktizovaná zjednodušená četba z edice Vereinfachte Lektüre Wilhelm Tell A1je určena především mládeži. Příběh je velmi rozsáhle didaktizován, v knize najdete řadu úkolů nejen k porozumění textu, ale také ke slovní zásobě. Kniha obsahuje známou švýcarskou pověst o lovci Tellovi, který jednoho dne přijede do obce, kde je na návsi klobouk na tyči. Správce Geßler po Tellovi požaduje, aby tento klobouk pozdravil, ten však odmítne, a proto je postaven před úkol sestřelit synovi z hlavy jablko.
obrázek Německá didaktizovaná zjednodušená četba Die Prinzessin Sissi A2 - B1 z edice Vereinfachte Lektüre je určena především mládeži. Příběh je velmi rozsáhle didaktizován, v knize najdete řadu úkolů nejen k porozumění textu, ale také ke slovní zásobě. V knize najdete známý příběh císařovny Elisabeth (1837-1890), lidově nazývané Sissi, ženy posledního rakouského císaře Franze Josepha. Sissi, která prožila dětství v pohodě a lásce narazila na vídeňském dvoře na konzervativní, odměřený a až nenávistný přístup.
obrázek Poslední zjednodušená četba z edice Vereinfachte Lektüre Die Geschichte der Anne Frank A2 - B1 popisuje strhující příběh holandské Židovky Anne Frank (1929-1945), která se nejdříve v Amsterodamu skrývala před nacisty a v roce 1945 po svém odhalení zemřela v koncentračním táboře Bergen-Belsen.
Nová hra z řady ELI her
obrázek
Hra Deutsch Meisterschaft nabízí napínavý boj v týmech či ve skupinách a rozšiřuje znalosti hráčů z oblasti zeměpisu, kultury, volnočasových aktivit atd.. Žáci tak mohou procvičit a rozšířit své znalosti reálií z německy mluvících zemí. Hra je vhodná pro žáky středních škol (A2-B1).