Nezobrazuje se Vám e-mail korektně? Klikněte sem.
Chcete vymazat z rozesílacího seznamu? - Odhlášení zasílání

Vážení učitelé německého jazyka,

končí školní rok a v tomto období bychom vás rádi informovali o naší nové nabídce a našich typech. Těšíme se na Vaši návštěvu na www.meindeutsch.cz a přejeme Vám hodně šikovných žáků.

Váš meindeutsch.cz

Nové učebnice
obrázek Menschen je nová atraktivní učebnice němčiny pro úplné začátečníky až po úroveň státní maturity (A1-B1), která zohledňuje emocionální prožitky při výuce jazyka. Každý díl učebnice má 24 krátkých lekcí spojených po 3 lekcích do modulu. Kniha je doplněna online cvičeními a DVD.
obrázek Netzwerk je moderní učebnice pro starší mládež a dospělé bez vstupních znalostí. Má 3 díly na znalostních úrovních A1 až B1. Strukturou vychází z moderní formy komunikace pomocí PC, chatu atp., což pomáhá žákům ovládnout co nejrychleji komunikativní schopnosti v němčině pro potřeby současného světa. Učitelé oceňují čím dál více vložené DVD.
obrázek Třídílná učebnice němčiny Aspekte NEU je na znalostní úrovni B1-B2-C1, která připravuje ke složení zkoušky Goethe Zertifikat B1, B2, resp. C1. První díl se věnuje opakování jazykové úrovně B1. Učebnice je jasně a přehledně strukturovaná. Sada je doplněna o DVD a online podporu. Jedná se o nové přepracované vydání.
Nová cvičebnice gramatiky pro ZŠ nebo SŠ
obrázek
Cvičebnice Grammatik: kein Problem je určena pro studenty němčiny, kteří mají znalost jazyka na úrovni A1 - A2. Strukturou, která vychází z osvědčeného konceptu dvojstran. Levá strana dvoustrany gramatický jev vysvětluje a pravá strana přináší několik cvičení k tomuto jevu. Každý jev je označen úrovni A1 nebo A2 pro lepší orientaci. Součástí knihy je klíč.
Nejnovější četby roku 2014
obrázek Německá zjednodušená četba Der Golem na znalostní úrovni B1 zpracovává známé témat golema - hliněné postavy. Příběh vypráví známou legendu z pražského prostředí. Autor četby zjednodušil původní úspěšný román Gustava Meyerinka. Strany reálií knihy jsou věnovány tématům: autor Gustav Meyrink, Josefov - Josefstadt v Praze, tajemství a legendy, filmy o Golemovi. Přiložené audio-CD obsahuje čtený text knihy, případně i doplňkové poslechy (např. hudební úryvky), kniha samotná obsahuje řadu cvičení pro práci s textem a návrhy projektové práce.
obrázek Titul obsahuje příběh Jane Cadwalladerové Oma Fix und das gelbe Band, který je zjednodušený na úroveň A0, vhodný pro děti a mladší mládež - naprosté začátečníky. Součástí knihy je Multi-ROM, který obsahuje animovanou verzi, poslechovou verzi a několik interaktivních cvičení především na slovní zásobu a jednoduché věty. Anna ztrácí na cestě do školy stále nějaké věci. Ale babička Fix má nápad: Vloží jí do školní tašky kouzelnou žlutou šálu. Šála vrátí vždy vše zpět do tašky, co Anna ztratí. Najednou se ale objeví jiný problém...
obrázek Titul obsahuje slavné dílo Emanuela Schikanedera Die Zauberflöte, které je zjednodušené na úroveň A1 a doplněno o řadu úkolů, ilustrací, gramatických vysvětlivek a poznámek k reáliím. Dílo je psáno formou divadelní hry. Součástí knihy je nahrávka na CD a bezplatný download doplňkového sešitku. Sarastro, panovník sluneční říše, ukradl dceru královny noci. Královna dává princi Taminu příkaz osvobodit její dceru Paminu z rukou Sarastra. Ukáže Taminu obraz její krásné dcery a on se do ní okamžitě zamiluje...
Hören + Sprechen B1, řada Deutsch üben - cvičebnice němčiny + 2 CD
obrázek
Cvičebnice Hören + Sprechen B1 obsahuje pestrá cvičení k zlepšení schopnosti porozumět slyšenému textu na znalostní úrovni B1, zároveň se cvičí také komunikační dovednosti ke všem rozhodujícím konverzačním tématům. Z hlediska struktury naleznete v knize všechny podstatné typy úkolů - přiřazovací, setřiďovací cvičení, doplňovací úkoly a další. Svou koncepcí se titul zaměřuje především na studenty, kteří nejsou zvyklý se učit, a proto prezentuje látku co možná nejjasnějším a nejjednodušším způsobem. K dispozici také úroveň A1 a A2.